Water en Vuur is de badkamerspecialist in Groningen en omstreken. Voor het realiseren van uw droombadkamer bent u bij ons aan het goede adres! In onze badkamershowroom vindt u veel exclusieve badkamermerken en de nieuwste badkamertrends! Op zoek naar badkamerinspiratie? Bekijk onze badkamerproducten, badkamermerken en badkamertegels. Thuis uw eigen ontwerp maken? Gebruik het 3D programma van de Baderie. Tevens kunt u meer informatie vinden met betrekking tot het installeren van uw badkamer.

Badkamer showroom

Bij het zoeken naar een nieuwe badkamer hebt u natuurlijk inspiratie nodig. Bekijk hier de sfeervolle badkamers, klassieke badkamers, design badkamers en de moderne badkamers. Deze badkameropstellingen en nog veel meer, zijn tevens te bezichtigen in onze showroom. U bent van harte welkom, u vindt ons in het Vesta Woonforum aan de Peizerweg in Groningen.

Badkamer ontwerpen

Ontwerp hier uw eigen badkamer. Met behulp van ons online ontwerpprogramma kunt u badkamerideën opdoen. Het programma werkt zeer eenvoudig en u hoeft niets te installeren. Uw badkamerontwerp is zelfs in 3D te bekijken! Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van uw eigen ontwerp dan staan onze adviseurs graag voor u klaar. Vragen kunt u altijd per mail of telefonisch stellen.

Badkamer producten

Of u nu op zoek bent naar een douchecabine, whirlpool, wastafel, trendy accessoires of een ligbad, Water en Vuur heeft het allemaal. Hier vindt u een voorproefje van het uitgebreide assortiment van Water en Vuur. Zo kunt u alvast inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer. Maar dit is natuurlijk niet alles. In onze showroom vindt u nog veel meer.

Maatwerk

Elke badkamer is anders. Hier springen fabrikanten handig op in door het aanbieden van maatwerk. Dit houdt in dat meubels, spiegels en douchewanden op elke gewenste maat te maken zijn. Maatwerk sanitair bij Water en Vuur biedt u nog meer mogelijkheden voor uw droombadkamer!

Tegels

De soort badkamertegel heeft veel invloed op de uitstraling van uw badkamer. Wilt u bijvoorbeeld vierkante of langwerpige, natuurstenen of geglazuurde badkamer tegels, tegels recht gelegd of mozaïek? Er zijn vele mogelijkheden. In onze showroom vindt u verschillende tegelseries of doe inspiratie op onze website op, onder andere bij onze vloeren.

Installatie

Een badkamer installeren doe je niet zomaar. Het gaat verder dan de installatie van sanitair, zeker bij een compleet nieuwe badkamer. Er moeten leidingen worden gelegd, tegels worden gezet en soms ook wanden worden verplaatst. De installatie van uw badkamer is vakwerk en vraagt daarom om een vakkundige installateur die u garandeert dat het geleverde werk ook echt vakwerk is!