Onze werkwijze in 5 aspecten

Water & Vuur is specialist op het gebied van sanitair en badkamers. Graag begeleiden wij u naar uw droombadkamer en geven onze adviseurs deskundig advies. Tijdens het werkproces heeft u nauwkeurig inzicht en blijft u op de hoogte van de gemaakte keuzes en afspraken. Onze werkwijze is in 5 overzichtelijke aspecten te verdelen.

Inspireren

Het begint allemaal bij inspiratie opdoen. Welke sfeer en stijl past er bij uw droombadkamer? Wat voor elementen en functionaliteiten wilt u in uw badkamer? Wat zijn de mogelijkheden in uw sanitaire ruimte(s)? Verzamel inspiratiebeelden, bepaal wat u graag wilt en/of kom langs in onze showroom. Onze adviseurs geven u graag advies en inspiratie.

Ontwerpen

In een eerste afspraak worden uw wensen en de technische mogelijkheden besproken. Samen met de adviseur wordt er gezocht naar een passende badkamer. Onze adviseurs kunnen met hun ervaring en deskundigheid u hierbij uitstekend helpen. Aan de hand van uw wensen, de specifieke producten en de badkameropstelling word er een uniek en passend ontwerp opgezet.

Balans opmaken

Op basis van uw wensen, de producten en het passende ontwerp kunnen we de balans opmaken. We komen persoonlijk bij u thuis langs om de ruimte te inventariseren en op te meten. Zo weten we precies of het ontwerp aansluit en aan uw wensen voldoet. Vervolgens berekend uw adviseur de offerte en wordt er een tweede afspraak ingepland. Hierin wordt de offerte en het ontwerp besproken. Als dat helemaal naar wens is, bepalen we in overleg met u de verder planning van de werkzaamheden en de montage. Zo bent u persoonlijk betrokken bij het proces en heeft u duidelijk inzicht in de prijsopgave, het ontwerp en de vervolgstappen.

Uitwerken

Nadat we de balans samen met u hebben opgemaakt, wordt het ontwerp uitgewerkt.. Het ontwerp en uw wensen worden in definitieve tekeningen volledig en op maat vormgegeven. Zo kan het vakwerk van de monteur tot uitvoering komen en krijgt u een uitstekende indruk van het resultaat.

Realiseren

En dan begint het echte vakwerk, de montage. Daarin heeft u de keuze: u regelt zelf de installatie, in samenwerking met Water & Vuur of de installatie volledig door ons uitgevoerd. Water & Vuur biedt u de realisatie van A tot Z met eigen vakmensen, vanuit één aanspreekpunt.