Online uw badkamer ontwerpen

Heeft u al enkele ideeën voor uw badkamer en wilt u online uw eigen badkamer ontwerpen? Met behulp van ons online ontwerpprogramma kunt u zeer eenvoudig uw badkamer ontwerpen en zelfs in 3D bekijken. Daarnaast hoeft u niets te installeren en krijgt u direct een beeld van uw ontwerp. Klik op onderstaande afbeelding om naar het programma op Baderie.nl te gaan.

Heeft u vragen na aanleiding van uw eigen ontwerp? Onze adviseurs staan graag voor u klaar om u te helpen en advies te geven.
baderie3dontwerp

Hulp bij het online programma

Alleen op Internet Explorer, Firefox en Google Chrome kunt u gebruik maken van het online ontwerpprogramma. Daarnaast draait het programma niet op een Apple-computer. Wanneer het online ontwerpprogramma in bovengenoemde browsers en op een “gewone pc” niet wil starten, bieden de onderstaande oplossingen eventueel een uitkomst.

Pop-up blockers

Wanneer het programma niet start is de kans groot dat er een zogenaamde “pop-up blocker” geactiveerd is. Dit blokkeert het programma, aangezien het in een nieuw venster opent. Voor een correcte weergave dient u deze “pop-up blocker” uit te schakelen.

Shockwave

Wanneer u het ontwerpprogramma opstart en het correct aan het laden is, ziet u onderin dit venster een balk met de voortgang van het laden. Dit kan bijvoorbeeld 35% zijn. Wanneer u alleen afbeeldingen ziet maar er niets gebeurt, dan kan het zijn dat u niet de juiste versie van het programma Shockwave heeft. Hiervoor dient u uw huidige shockwave versie te updaten.