Algemeen

Water & Vuur is vriend van het Beatrix Kinderziekenhuis

By 12 oktober, 2017 No Comments

Het Woonforum start deze maand met een project voor de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis zet zich in om het verblijf van kind en ouder in het Beatrix Kinderziekenhuis (BKZ) zo aangenaam mogelijk te maken. De stichting ondersteunt verschillende projecten: van geneeskundig onderzoek tot de realisatie van huiskamers. Een ziekenhuis dat voelt als “thuis”.

BOUW JE MEE?
Het Woonforum gaat geld inzamelen om een huiskamer in het Beatrix Kinderziekenhuis te creëren. Zieke kinderen kunnen samen met hun ouders, zusjes en broertjes even weg uit de ziekenhuissfeer. Voor het hele gezin is de huiskamer een plek om tot rust te komen en te spelen. Net als thuis.

Ook jij kan meehelpen aan de bouw van een huiskamer. Dit kan op de volgende manieren:

Koop een gadget!
In het Woonforum worden pleisters en mokken verkocht. Volledig in stijl gedesigned. Met de vrolijke diertjes wordt iedereen blij van het zien van de pleisters of mokken. De pleisters hebben een verkoopprijs van €3,95 en de mokken zijn €9,95 per stuk.

Word donateur!
Niet alleen via de gadgets kan er meegeholpen worden. Ook via een machtiging kun jij wat voor het Beatrix Kinderziekenhuis doen. Via een machtiging kun je aangeven hoeveel je doneert aan het BKZ. Dit kan eenmalig, maandelijks of jaarlijks een bedrag zijn.

De komende maanden zullen er dan ook diverse sponsoractiviteiten in het Vesta Woonforum plaatsvinden waarbij alle opbrengsten geheel ten goede komen aan het project. Het streven is om de eerste kamer binnen één jaar te financieren.

500 x 500