Word jij de nieuwe verkoper van Water & Vuur? - Water & Vuur Badhuis

december 21, 2018 | Algemeen

Jij? Aspirant verkoper!

Wij? Een innovatief bedrijf met grote ambities! Kom een dag meelopen en dan wil je vast blijven.

Water & Vuur is een ambitieus badhuis gevestigd in Groningen gespecialiseerd in de verkoop en realisatie van badkamers en haarden voor het hogere segment. Wij noemen ons niet alleen het leukste badhuis van Groningen, maar zijn ook het beste badhuis van Groningen. Wij houden ervan om samen met de klant mooie, maar vooral zeer bruikbare toepassingen te bedenken. Met een professioneel team van verkopers, interieurarchitecten, werkvoorbereiders en monteurs verzorgen wij het complete traject van ontwerp tot en met oplevering. En we hebben daarbij een manier van aanpak en werken die bij onze klanten steeds weer op grote waardering kan rekenen.

 Water & Vuur is een ambitieuze winkel gevestigd in Groningen gespecialiseerd in de verkoop en realisatie van badkamers en haarden in het hogere segment. Wij noemen ons niet alleen het leukste badhuis van Groningen, maar zijn waarschijnlijk ook het beste badkamer en haarden winkel van Groningen.

 Wij houden ervan om samen met de klant mooie, maar vooral zeer bruikbare toepassingen te bedenken. Wij staan voor kwaliteit en ontzorging van de klant. Met een professioneel team van verkopers, interieurarchitecten, werkvoorbereiders en monteurs verzorgen wij het complete traject van ontwerp tot en met oplevering.

 Aspirant verkoper:
Wil jij onderdeel uitmaken van een team dat excellente servicegerichtheid biedt? Ben je van nature gastvrij en commercieel ingesteld? Dan ben jij die aspirant verkoper voor wie onze klanten terug willen komen!

Werken als aspirant verkoper:
Er komen elke dag weer andere klanten binnen in onze showroom. Zowel inspirerende als verwachtingsvolle klanten. Aan jou de taak om ze een geweldige belevenis te bezorgen tijdens een bezoek aan Water & Vuur. Je bent in de showroom het eerste aanspreekpunt voor klanten. Het gaat om het precies aanvoelen en oppakken wat nodig is.

JIJ:

gaat zorgen dat onze gasten een geweldige ervaring hebben bij Water & Vuur.

  • gaat de klant inspireren door het gebruik en de keuze van de mooie materialen uit te leggen
  • bent verantwoordelijk voor de verkoop van losse producten, zoals: kranen, meubels, waterontharders etc.
  • bent verantwoordelijk voor het up-to date houden van de showroom.
  • bent een toegankelijke en open commerciële verkoper en wilt je rol spelen in ons enthousiast team.

Wij bieden:
Je komt terecht in een professioneel en gemotiveerd team dat volop in ontwikkeling is. Op de werkvloer heerst een informele sfeer waar gedrevenheid, collegialiteit en humor belangrijk zijn.

Verder bieden wij jou:

  • Een marktconform salaris (afhankelijk van kennis en ervaring)
  • Een functie binnen een organisatie met veel ambitie
  • Uren per week kunnen in overleg besproken worden.

Enthousiast?
Kom een dagje meelopen in ons bedrijf en maak alvast kennis met de collega’s. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Siegrit te Velde (Werving en Selectie) telefoon: 06-16678096.