Ontwerp uw eigen badkamer

Hier kunt u uw eigen badkamer ontwerpen. Met behulp van ons online ontwerpprogramma kunt u badkamerideeën opdoen. Het programma werkt zeer eenvoudig en u hoeft niets te installeren. Uw badkamer ontwerpen zijn zelfs in 3D te bekijken! Klik op onderstaand screenshot om naar het programma op Baderie.nl te gaan. Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van uw eigen ontwerp dan staan onze adviseurs graag voor u klaar. Vragen kunt u altijd per mail of telefonisch stellen.

Badkamer ontwerpen
baderie3dontwerp

Hulp bij 3D Badkamerontwerpen

Let bij het starten van het ontwerpprogramma er op dat u dit opent in Internet Explorer of Firefox. Het programma draait niet op een Apple-computer. Wanneer het programma in Internet Explorer of Firefox op een ‘gewone’ pc niet wil starten, bieden onderstaande oplossingen waarschijnlijk uitkomst:

Wanneer het ontwerpprogramma niet start, is de kans groot dat er een zogenaamde ‘pop-up blocker’ aanstaat. Deze blokkeert het programma, omdat dit in een nieuw venster opent. Voor een correcte weergave dient u deze uit te schakelen.

U heeft op Start het ontwerpprogramma geklikt. Wanneer het programma correct laadt, ziet u onderin dit venster een balk met de voortgang van het laden, bijvoorbeeld 35%. Wanneer u alleen plaatjes ziet, maar er gebeurt niets, dan heeft u waarschijnlijk niet de juiste versie van het programma Shockwave. Hiervoor dient u uw huidige shockwave versie te updaten.